• Уживајте со нашите производи

    Направете убави спомени кои ќе се паметат вечно

  • Модерен изглед

    Направете ја вашата градина свој мал рај за релаксирање

Контактирајте не

  • Јосифово, Валандово, Македонија
  • Телефон: +(389) 34 386 926
  • Телефон: +(389) 78 440 088
  • Факс: +(389) 34 386 927
  • E-mail: eurogril@yahoo.com
Работно време:
Пон-Саб 07:00 - 20:00