За Нас

Неколку зборови за нас

Ентузијазмот и носталгијата ја започна приказната за компанијата Еурогрил - Јосифово. Почетокот на компанијата е формирана во Швајцарија, со производство во согласност со сите европски стандарди и норми, како и продажба на производи на западниот европски пазар. По 10 години на искуство и реализација на стратешките цели со цел на добивање на препознатлив бренд во својата област, се шири и почнува да работи на територијата на Македонија во 2006 година. Нејзините производи (скари, чешми, маси, клупи, огради) кои денес се бисер во многу домови и објекти и совршено се вклопуваат во секое опкружување.

ДОЗВОЛЕТЕ НАШИТЕ ПРОИЗВОДИ ДА БИДАТ ДЕЛ ОД ВАШАТА САТИСФАКЦИЈА!

ЕУРОГРИЛ - ЈОСИФОВОВаше мислење или коментар

Име *
Компанија
Коментар *