Совршен Дизајн За Вашата Градина

Категории на производи

Со нашите производи направете свој рај од вашата градина. Дозволете да бидеме дел од вашиот живот.

Чешми (14)

Маси (7)

Фурни (2)

Скари (19)

Жардињери (7)

Клупи (3)

Столбови (2)

Додатоци (3)

Неколку зборови за нас

Еурогрил Јосифово

Ентузијазмот и носталгијата ја започна приказната за компанијата Еурогрил – Јосифово. Почетокот на компанијата е формирана во Швајцарија, со производство во согласност со сите европски стандарди и норми, како и продажба на производи на западниот европски пазар. По 10 години на искуство и реализација на стратешките цели со цел на добивање на препознатлив бренд во својата област, се шири и почнува да работи на територијата на Македонија во 2006 година. Нејзините производи (скари, чешми, маси, клупи, огради) кои денес се бисер во многу домови и објекти и совршено се вклопуваат во секое опкружување.

ДОЗВОЛЕТЕ НАШИТЕ ПРОИЗВОДИ ДА БИДАТ ДЕЛ ОД ВАШАТА САТИСФАКЦИЈА!

delivery-truck (2)

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

За нарачки над 15.000 денари

quality (1)

ВРВЕН ЕВРОПСКИ КВАЛИТЕТ

Изработени по најсовремени

order

НАРАЧАЈ ОНЛАЈН

Плати со фактура или при превземање

online-shopping

БРЗ И ЕДНОСТАВЕН ПРЕГЛЕД

На сите производи