Неколку зборови за нас

Еурогрил Јосифово

Ентузијазмот и носталгијата ја започна приказната за компанијата Еурогрил – Јосифово. Почетокот на компанијата е формирана во Швајцарија, со производство во согласност со сите европски стандарди и норми, како и продажба на производи на западниот европски пазар. По 10 години на искуство и реализација на стратешките цели со цел на добивање на препознатлив бренд во својата област, се шири и почнува да работи на територијата на Македонија во 2006 година. Нејзините производи (скари, чешми, маси, клупи, огради) кои денес се бисер во многу домови и објекти и совршено се вклопуваат во секое опкружување.

ДОЗВОЛЕТЕ НАШИТЕ ПРОИЗВОДИ ДА БИДАТ ДЕЛ ОД ВАШАТА САТИСФАКЦИЈА!

Ентузијазмот и носталгијата ја започна приказната за компанијата Еурогрил – Јосифово.

2006
Основана
2000
Среќни корисници
50
Компании кои работат со нас
1
Канцеларии
25
Вработени
1500
Завршени проекти
delivery-truck (2)

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

За нарачки над 15.000 денари

quality (1)

ВРВЕН ЕВРОПСКИ КВАЛИТЕТ

Изработени по најсовремени

order

НАРАЧАЈ ОНЛАЈН

Плати со фактура или при превземање

online-shopping

БРЗ И ЕДНОСТАВЕН ПРЕГЛЕД

На сите производи